Autostakla

Autostakla

Popravak Vjetrobranskog Stakla Rudeš

Vjetrobranska stakla moguće je popraviti ukoliko je nastalo manje oštećenje na vjetrobranskom staklu (udarac kamena ili sl.) promjera manjeg od 3 cm, te kod kojeg nemamo bočnog širenja pukotina.
Kako bi spriječili širenje pukotine na vjetrobranskom staklu i pritom uštedjeli vaš novac, uz pravovremenu reakciju ova opcija je puno povoljnije i vremenski brže rješenje od zamjene cijelog vjetrobranskog stakla. Na ovaj način trajno ćemo popraviti vaše vjetrobransko staklo.
Na nastalo oštećenje na vjetrobranskom autostaklu najbolje je staviti ljepljivu vrpcu kako biste spriječili ulaz prašine i vlage, te što prije posjetiti našu radionicu za popravak vjetrobranskog stakla da bi se šteta adekvatno sanirala.
Posjetite nas na adresi Zagrebačka cesta 194 (ulaz sa Oranica) Rudeš - Zagreb, gdje će naš stručni tim popraviti Vaše vjetrobransko staklo u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Popravak vjetrobranskog stakla cijena na upit!

Auto Stakla Rudeš / Auto Staklo prodaja i ugradnja

Ne lutajte uokolo, ne trošite svoje slobodno vrijeme. Uz Zg Tim stručnjaka zamjenite svoje automobilsko staklo bez muke.
Vjetrobranska stakla iz naše ponude su visoko izdržljiva s izvrsnim optičkim i mehaničkim svojstvima.
Koristimo najnapredniju tehnologiju lijepljenja, te vaše vjetrobransko staklo skidamo i ponovno ugrađujemo koristeći posebne visoko kvalitetne alate za autostakla.
Nudimo kompletnu uslugu prodaje i ugradnje autostakla. U ponudi se nalaze vjetrobranska stakla za sve tipove vozila. Zamjenska ili originalna auto stakla visoke kvalitete i po najpovoljnijim cijenama. Auto stakla s kišnim i/ili senzorima za svijetlo, posebnim UV premazima. Autostakla Europskih proizvođača kao što su Pilkington, Saint-Gobain, Sekutit, NordGlass.

Opširnije:Auto Stakla Rudeš / Auto Staklo prodaja i ugradnja

Zatamnjivanje Auto Stakla Auto Folije Rudeš

Ljepljenjem folija na staklo vašeg automobila dobivate zaštitu od UV-A i UV-B zraka, te se njihovo djelovanje smanjuje za 99%. Također štedite energiju koju koristite za grijanje ili hlađenje vašeg vozila. Zatamnjena auto stakla ne propuštaju toplinu ili hladnoću od samog auto stakla u unutrašnjost vašeg vozila, neovisno o vrsti vašeg autostakla.


Zašto nas folije štite?


Ljepljenjem folija na stakla automobila, osim što štedimo energiju, štitimo se i od rasipanja sitnih komadiča auto stakla pri njegovom puknuću. Bočna stakla automobila su kaljena, za razliku od vjetrobranskog stakla koje je triplex. Triplex auto stakla se ne rasipaju, dok se kaljena auto stakla pri puknuću lome u sitne komadiće i rasipaju po unutrašnjosti vašeg vozila. To može biti izuzetno opasno, ako se desi prilikom vožnje putnika. Zato nas pravovremeno razmišljanje i brzo djelovanje štiti od neželjenih posljedica. U mogućnosti smo Vam ponuditi nekoliko nijansi auto folija koje koristimo za zatamnjivanje stakala zadnjeg kraja Vašeg vozila, kako bi zadovoljili svačiji ukus. Osim toniranih folija u ponudi imamo i bezbojne folije koje postavljamo na vozačeva i suvozačeva bočna stakla kako bi Vas zaštitili od UV zračenja, te smanjili zagrijavanje vozila. Tvrtka Skyfol radi na razvoju i proizvodnji folija za zatemnjivanje auto stakala, te kroz desetogodišnju garanciju na trajnost folije i postojanost boje pruža vrhunsku kvalitetu.
Nakon montaže Skyfol HPPRO folije na auto staklo, neće se pojaviti neželjeni mjehurići, a njihova visoka kvaliteta ljepljenja zadržati će auto folije točno na onome mjestu gdje ih je naš Tim stručnjaka priljepio na vaša auto stakla prilikom zatamnjivanja.
Zatamnjena auto stakla Vam omogućavaju optimalnu privatnost i daju poseban izgled Vašem vozilu.
Posjetite nas u našem auto staklo servisu na adresi Zagrebačka cesta 194 (ulaz sa Oranica) Rudeš - Zagreb jer imamo upravo ono što je vašem vozilu potrebno.

Zatamnjivanje stakala na autu / cijena na upit!

 

Potkategorije